Marie445

Navigation
Advertising announcements
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
E-shop quickly & easilyhttps://www.pageride.comPageRide offers a modern e-shop platform with online payment support.
Have your own website!https://www.pageride.comHaving your own website has never been easier. Get them with PageRide now!

Se voisi olla helpompi saada seksiseuraa netistä?

female_model 31

Tutkimus on hyvä näyttää, suostuttelua, ja myös mitä tekee yhteydet työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia.

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon haaste etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole ainoa.

Pew Research Center tiedot on todennut, että vaikka eri ihmiset http://seksia.net/ käyttävät seksiseuraa palvelut kasvavat ja osa ihmiset, jotka olettaa se on hyvä keino konferenssi yksilöitä kasvaa-suurempi kuin 3. henkilöitä, jotka raportti on verkossa dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat tyytyväisiä online.

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, helposti esti, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja Dekaani on Professori Arts, Sciences, ja myös Engineering, College of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös luulen, että liittyy oikeastaan seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän sekä muuttujat, jotka vaikuttavat määrä ja etäisyys meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 suosittelu artikkelissa, että tutkitaan juuri sitä, miten psykologia voi selventää useita seksiseuraa ominaisuudet.

Jotenkin seksiseuraa on eri tilanne tapaaminen tosielämässä. ja jotenkin se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "internet conference," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.).

"Et yleensä tiedä, koskevat niitä ennen todella tyydyttää," Reis väitteitä yksilöiden täyttää verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko huomattavaa keskusteluja käyttäen tekstiä tai sähköpostitse.

Ja myös samalla tavalla, kun et täytä joku offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että henkilö etuajassa (kuten silloin, kun olet valmis jopa läheinen ystävä), tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, sanokaamme, voit mennä ulos jonkun kanssa olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi ehdotus", toteaa Lara Hallam, tutkija Jako Viestinnän Tutkijat College of Antwerp, jossa hän toimii hänen PhD vuonna kumppanuus tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain hyvämaineinen forecaster, mitä tehdään internetissä daters todennäköisesti itse koota.).

"Ihmiset ovat itse aina käyttänyt middlemans, kuten äidit, läheiset ystävät, papit, tai heimo osallistujat, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam väittää. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät edelleen takaisin kerroksia, yksityisyyden mukana.

Jos tapaat henkilön, käyttäen pal-tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on keino hyödyllistä tarkistaa erityispiirteitä siitä, että joku (fyysinen ilme, arvot, persoonallisuuden tyyppi, ja enemmän).

Läheinen ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta ne ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa he uskovat pidät, Hallam sanoo. "Online daters pysyä verkossa ventovieraita, siihen asti, kunnes he päättävät täyttää offline-tilassa.".

Ja lisäksi on olemassa erityisiä näkökohtia henkilö ja mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, alkaen profiili tai chattailuun verkossa, Reis kuuluu: Onko sinulla vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Oletteko arvostavat toistensa liiketoimintaa? Tehdä sinulle tuntua olet paljon parempi ihminen, kun olet muiden kanssa yksilö?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se liittyy saada yhteys työ eivät vain ole saatavilla tili," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimukseen apua, että tuollaiset periaatteet ovat elintärkeitä yhteyksiä, sekä ovat ennustajat yhteys menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on keino avata ovet, tyydyttää ja päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Ja myös yhden pisteen sivustot sekä sovellukset ovat menossa niiden kanssa on, että kyky vain auttaa sinua tavata jopa enemmän ihmisiä.

Vaikka on olemassa rajoitettu tieteellisiä tutkimuksia, jotka ovat todella erikseen analysoidaan seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi suhteet treenata ja myös mikä ajaa yksilöt yhdessä alkuperäisen sijainnin.

"Paljon, mitä emme voi valtion osalta seksiseuraa tutkimuksesta on todella paljon enemmän theorizing eri tyyppisiä tutkimuksia," Reis väittää.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkimuksia koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja monia muita tekniikoita keksiä kokoelma standardeja, miten luoda tilin, miten valita otteluissa, sekä miten lähestyä online-vuorovaikutusta.

Perustamisesta dating huomioon tietty menetelmä ei ole osoittaa takuuta täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat toimittavat joitakin suuntaviivoja siitä, miten jakaa tietoa oman ja miten päättää, kuka ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän sanoo.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri pallo peli tapaaminen tosielämässä-ja joitakin menetelmiä, se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoita "internetissä kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating huomioon tietty tarkoittaa ei ei tarkoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Building website at PageRide | Report content